mail: info@kckurzy.cz
telefon: +420 607 560 500

Finanční řízení v mezinárodním podnikání

Cena: 200Kč/hod

Nalejvárny na Finanční řízení v mezinárodním podnikání (2MO402) obsahují veškerá témata, která se objevují u průběžných testů. Cílem nalejváren je připravit studenty na průběžné testy a závěrečný test. Předmět je pro studenty studující FMV obor mezinárodní obchod.

V případě zájmu o individuální doučování nebo skupinovou přípravu s vlastními požadavky stačí dát dohromady vlastní skupinu a ozvat se nám na email info@kckurzy.cz nebo telefon + 420 607 560 500. Ceník za individuální a skupinové doučování najdete zde.

 

Lektor

Ing. Filip Kerhart – Fífa (reference)

Doučovat studenty začal v roce 2014 po úspěšném zdolání účetnictví na VŠE, kdy doučoval pár kamarádek. Během několika let se ale z pár kamarádek stalo pár stovek až tisíc lidí z VŠE, co Fífu navštívili z nejrůznějších důvodů. Někdo jen ze zvědavosti, někdo protože potřeboval dobrou známku a někdo proto, že látku nechápal.

Spousta studentů taky využívá Fífovy sbírky, které dává ke stažení for free. Dnes je sbírek několik, nejenom na Mikroekonomii, ale i na další předměty jako Manažerské účetnictví nebo Účetnictví, které Fífa také doučuje a to svým svérázným způsobem.

Tak neváhej a přihlas se!

Kontakty na lektora:

mail: info@kckurzy.cz
telefon: +420 607 560 500